تری فلورالین 48% فروش و بهترین زمان مصرف آن

تری فلورالین 48%: با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی ابزار و مواد گوناگون در حوزه کشاورزی اختراع و تولید می شود. تا بازده و راندمان کار را بالا ببرد. تولید سم کشاورزی برای از بین بردن علف ها و مراقبت از گیاهان نمونه ای از این تاش ها است.

تری فلورالین 48% نمونه ای از سموم است که کاربرد بالایی در کشاورزی دارد. زمان مصرف این محصول بسیار مهم است که در غیر این صورت کارایی لازم را ندارد. برای تهیه تری فلورالین 48 % می توانید به نمایندگی ها و مراکز فروش مراجعه نمایید.

سم تری فلورالین چیست؟

سم تری فلورالین یکی از سموم شیمیایی است که در کشاورزی برای کنترل علف‌های هرز استفاده می‌شود. این سم به عنوان یک علف‌کش سیستمیک عمل می‌کند که بعد از جذب توسط گیاه، به سراسر گیاه حرکت می‌کند و علف‌های هرز را از بین می‌برد.

تری فلورالین یا ترفلان در سال ۱۹۹۶ مورد تأیید اداره غذا و داروی آمریکا (FDA) برای استفاده در کشت‌های برنج، ذرت، کلزا، سویا، پنبه، کنجد و سیب زمینی قرار گرفت. این سم در برابر علف‌های هرز گراس‌هاوت، برنامه، آمارانت و اسپایکر بسیار موثر است و می‌تواند تا ۹۵ درصد از علف‌های هرز را از بین ببرد.

با این حال، مصرف تری فلورالین نیز دارای برخی مشکلات و مخاطرات است. این سم می‌تواند بر روی برخی گیاهان غیر هدف و حتی بر روی حشرات مفید نیز تأثیر بگذارد. علاوه بر این، مصرف بیش از حد تری فلورالین می‌تواند منجر به افزایش مقاومت علف‌های هرز در برابر این سم شود که باعث کاهش کارآیی این سم می‌شود. بنابراین، استفاده از تری فلورالین باید با دقت و به میزان مناسب صورت گیرد.

سم-تری-فلورالین-چیست

 

فروش تری فلورالین 48% با کیفیت در کشور

شرکت ها و برند های مختلفی در داخل کشور در زمینه تولید انواع کود سموم مورد نیاز کشاورزان فعالیت می کنند.فروش تری فلورالین 48 % در کشور توسط نمایندگی ها و مراکز فروش محصولات کشاورزی انجام می شود. برای خرید می توان به صورت حضوری به این مراکز مراجعه و خرید خود را انجام داد. علاوه بر مراجعه حضوری، سایت ها و فروشگاه های اینترنتی هم در زمینه  پخش تری فلورالین 48 % ارزان فعالیت می کنند.

موارد مصرف علف کش تری فلورالین 48% (ترفلان)

علف کش تری فلورالین 48% (ترفلان) یکی از علف کش های پرکاربرد در کشاورزی است که برای کنترل علف های هرز گیاهان زراعی و برخی گیاهان باغی مورد استفاده قرار می گیرد. این علف کش به عنوان یک عامل پس از سمی در برخی محصولات مثل گندم، جو، ذرت، پنبه، سویا و غیره استفاده می شود.

تری فلورالین 48% عملکرد خود را از طریق مهار عملکرد یک آنزیم با نام اکسیداسیون پلی متابولیک و این که تولید انرژی در گیاه را از بین می برد. با این کار، علف های هرز به دلیل عدم تولید انرژی کافی، تنش رو به رشد را تجربه کرده و در نهایت می میرند.

موارد مصرف تری فلورالین 48% (ترفلان) در کشاورزی عبارتند از:
– کنترل علف های هرز دوبرگ و گیاهان علفی در مزارع گندم، جو، سویا، کلزا، چغندر قند، کدو، سیب زمینی و غیره
– نابودی علف های هرز در باغات میوه، نهال ها و نیزه ها
– کنترل علف های هرز در گیاهان دارویی
– کنترل علف های هرز در مزارع چمن و گیاهان زینتی.

در هر صورت، برای استفاده از تری فلورالین 48% (ترفلان) باید دستورالعمل های استفاده و ایمنی را به دقت دنبال کرد تا به کنترل علف های هرز بدون ایجاد آسیب برای محصولات کشاورزی برسید.

مصرف-علف-کش-تری-فلورالین

 

بهترین زمان برای استفاده از تری فلورالین 48%

از این سم در همه مدت کشت نمی توان استفاده کرد زیرا در غیر این صورت کارایی لازم را ندارد. بهترین زمان مصرف این محصول قبل از کاشت و هم چنین قبل از رشد علف های هرز است که باعث می شود پس از جوانه زنی ریشه علف ها خشک شود. برای اثر گذاری باید با خاک مخلوط شود.

نحوه مصرف تری فلورالین

سم تری فلورالین یک علف‌کش از گروه تری‌لازین است که در کشاورزی به منظور کنترل علف‌های هرز استفاده می‌شود. برای مصرف صحیح تری فلورالین، نکات زیر باید مد نظر قرار گیرد:

1. مقدار مورد نیاز سم تری فلورالین باید به دقت اندازه‌گیری شود. این مقدار باید بر اساس نوع محصول، نوع علف‌های هرز و اندازه زمین تعیین شود.

2. قبل از اعمال سم کشاورزی تری فلورالین باید زمین به دقت بررسی شود و باید از احتمال وجود آفت‌های دیگر در زمین اطمینان حاصل شود.

3. سم تری فلورالین را باید به دقت با آب مخلوط کرد و سپس از آن برای اعمال بر روی زمین استفاده کرد.

4. برای حفظ سلامتی، باید از استفاده از دستکش‌ها، ماسک و لباس محافظ استفاده کرد و به دقت دستورالعمل‌های ایمنی را رعایت کرد.

5. پس از اعمال سم تری فلورالین باید منتظر شد تا علف‌های هرز بمیرند و سپس می‌توان زمین را آبیاری کرد.

6. برای اطمینان از کنترل علف‌های هرز، باید بعد از چند روز دوباره زمین را بررسی کرد و در صورت نیاز، مجددا از سم تری فلورالین استفاده کرد.

نحوه مصرف تری فلورالین

برند های برتر تولید کننده تری فلورالین 48% در کشور

در حال حاضر برند ها و شرکت های مختلفی در زمینه تولید انواع سموم و تری فلورالین فعالیت می کنند. در میان این برند ها اما برند های برتر در کشور در تلاش هستند تا این کالا را با کیفیت بیشتری در مقایسه با رقبا تولید کنند و با قیمتی پایین تر از سایر رقبا به بازار روانه کنند تا بتوانند نیاز های مختلف کشاورزان و خریداران را تامین کنند و رضایت آنان را جلب کنند.

خریداران عمده تری فلورالین 48 % در کشور

تری فلورالین توسط برند ها و شرکت هایی که در زمینه کشاورزی و تولید سموم در کشور فعالیت می کنند تولید می شود. در کشاورزی برای از بین بردن علف های هرز و نگه داری گیاه از سموم مختلف به وفور استفاده می شود. به همین دلیل کشاورزان که به مقدار زیادی از این سم برای محصولات خود نیازمند هستند اقدام به خرید تری فلورالین 48 % عمده می کنند تا در هزینه جاری خود صرفه جویی کنند.

علاوه بر کشاورزان، افراد و شرکت هایی که در زمینه صادرات این نوع از سموم فعالیت می کنند مقدار مورد نیاز خود را به صورت عمده با قیمتی کمترخریداری می کنند.

قیمت سم تری فلورالین (ترفلان)

قیمت سم تری فلورالین یا ترفلان، معمولاً به دلیل تاثیر فوق العاده آن در کنترل علف های هرز، از دیگر سموم آفت کش قیمت بالایی دارد. با این حال، قیمت ترفلان با توجه به نوع بسته بندی، میزان سفارش و محل توزیع ممکن است متفاوت باشد.

همچنین قیمت سم ترفلان در هر کشور ممکن است متفاوت باشد. برای اطلاعات دقیق‌تر درباره قیمت سم تری فلورالین می‌توانید با شرکت‌های تولید و توزیع کننده تماس حاصل نمایید.

قیمت سم تری فلورالین

مکانیسم اثر سم تری فلورالین

سم تری فلورالین یک علف کش قدرتمند است که به عنوان یک مهار کننده سیستم انتقال الکترون در گیاهان عمل می‌کند. این سم با مهار کردن آنزیم NADH: تیمیدوکسین از راه ایجاد خلل در انتقال الکترون در زنجیره نقل الکترون، باعث ایجاد تخلیه انرژی در سلول گیاهی شده و سبب مرگ و از بین رفتن گیاه می‌شود.

با توجه به اینکه سم تری فلورالین به صورت مستقیم در سیستم انتقال الکترون عمل می‌کند و هیچ‌گونه اثرات کالاتالیتیک و یا تداخل با سایر فرآیندهای فیزیولوژیک گیاه ندارد، از این سم به عنوان یک علف کش بسیار قدرتمند استفاده می‌شود.

Rate this post

Originally posted 2019-11-28 12:44:03.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما