تولیدات معدن گوگرد زرکوه | نمایندگی فروش

نمایندگی فروش معدن گوگرد زرکوه، بازار خرید کود گوگرد معدنی، کارخانه تولید گوگرد معدنی گرمسار که کودی ارگانیک برای کشاورزی محسوب شده است. این کود دارای خواص گندزدایی و تقویتی است. از این کود برای تقویت خاک و ضد عفونی کردن آن استفاده می شود. علاوه بر آن برای افزایش کیفی محصولات نیز کاربرد دارد.

گوگرد معدنی

این معدن واقع در گرمسار از توابع استان سمان می باشد. استان سمنان دارای معدن مختلفی است. از جمله این معادن:

  • ذغالسنگ
  • گچ
  • نمک
  • طلا
  • پتاس
  • خاکهای صنعتی
  • گوگرد
  • فسفات
  • و…

را می توان نام برد. این استان در بخش کشاورزی نیز فعال است. گوگرد معدن زرکوه یکی از پرتقاضا ترین نوع گوگرد معدنی مصرفی کشاورزان می باشد.

قیمت کود زرکوه

در سیاستهای قیمت گذاری برای محصولات معدنی مورد مصرف در کشاورزی پارامترهایی موثر وجود دارد. این پارامترها بر اساس نیاز مصرف کننده مشخص میشوند. پارامترهایی مانند:

  • درصد ماده موثر یا آنالیز
  • مورد مصرف
  • نوع بسته بندی

میزان کیفیت محصول تنهادر میزان ماده موثره نقش ندارد. ماده موثره براساس تاثیر گذاری برای مصرف کننده مشخص می گردد. در مورد این کود میزان حلالیت گوگرد موجود در آن مورد نظر می باشد. این مقدار در سایر گوگردهای معدنی در حدود 10% می باشد. و در برخی موارد به کمتر از آن می رسد. برخی تولید کنندگان برای افزایش مقدار گوگرد به آن گوگرد پالایشگاهی اضافه میکنند. این عمل باعث بوجود آمدن معایبی در محصول نهایی میشود.

مورد مصرف در بخشهای مختلف این کود باعث مدیرت هزینه و بازدهی بهتر میشود. خرید گوگرد زرکوه از لحاظ ساختاری یکسان است. اما از لحاظ شکل دانه بندی سه نوع می باشد.

  1. نوع طلایی یا خاکی که برای کوددهی در خاک و یاپاشیدن مستقیم به گیاه استفاده می شود. همچنین برای پوساندن کودهای حیوانی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
  2. سوپر طلایی علاوه بر مزایای طلایی با مش 400 برای محلول پاشی مناسب می باشد.
  3. گوگرد گرانوله نیز علاوه بر مزایای قبلی به دلیل حلالیت بالا در انواع آبیار ها مورد استفاده قرار می گیرد.

آنچه باعث اختلاف در قیمت گذاری می شود نوع گوگرد و بسته بندی آن است. در بین این سه دسته طلایی قیمت مناسبتری دارد. اما سوپر طلایی و گرانوله از قیمت بالاتری برخوردار می باشند.

قیمت کود زرکوه

مصرف گوگرد زرکوه در کشت انگور

انگور یکی از میوه هایی است که علاقه خاصی به عنصر گوگرد دارد. در واقع گوگرد در افزایش کیفیت و بازارپسندی انگور نقش بسزایی دارد. مقدار مصرف گوگرد در کشت انگور بسته به نوع و سن درخت متفاوت می باشد. آنچه که موجب مصرف گوگرد در کشت انگور می شود، علاوه بر مغذی بودن گندزدایی انگور از بیماریهای قارچی و آفات می باشد. در واقع بیماری که درختان انگور با آن مواجه می‌شوند و آسیب‌های جدی از این آفت می بینند بیماری سفیدک انگور است. این بیماری حاصل نوعی قارچ می باشد که موجب آسیب رساندن به برگ، خوشه و ساقه های انگور می شود. در نتیجه این بیماری میزان محصول دهی درخت کاهش می یابد. عمدتاً دانه های انگور به صورت ترک بی‌کیفیت و از لحاظ طعم و مزه به شدت کیفیت پایینی خواهند داشت.

کود تقویتی کامل

نحوه استفاده

استفاده از گوگرد همان گونه که توصیف شد موجب تقویت درخت انگور و همچنین افزایش کیفیت و میزان باردهی می شود. برای گوگرد دهی به انگور بهتر است از گوگرد های معدنی مانند گوگرد زرکوه استفاده شود.به دلیل داشتن حداقل ۲۰ درصد گوگرد محلول و همچنین ۱۲ درصد مواد آلی در کنار ریزمغذی‌ها کود کاملی برای انگور محسوب می‌شود. علاوه بر گندزدایی و مبارزه با سفیدک باعث افزایش کیفیت و بازارپسندی انگور می شود.

زمان گوگرد پاشی انگور در سه نوبت و در هر نوبت می توان تا ۵۰ کیلوگرم را به صورت پودر پاشی یا محلول در هزار لیتر آب محلول پاشی کرد.

  • نوبت اول: زمانی که جوانه ها متورم و شکوفه کرده‌اند.
  • نوبت دوم: زمان گل کردن
  • نوبت سوم: زمانی که غوره ها تقریباً ترش می شوند.

اما با توجه به اینکه گوگرد خواص تقویتی برای انگور دارد استفاده از آن در زمانهای دیگر نیز خالی از فایده نمی باشد چرا که ممکن است آفاتی به صورت مخفی در درختان باقی بماند که با گوگرد پاشی می‌توان از درختان انگور محافظت پیشگیرانه به عمل آورد.

نحوه استفاده

تولید کنندگان گوگرد معدنی در ایران

با توجه به اینکه گوگرد یکی از عناصر پرمصرف برای گیاهان است مصرف سم و کود در کشاورزی اهمیت ویژه ای دارد. به همین دلیل منابع تامین آن متفاوت است. بر اساس نوع گوگرد تولیدی تولیدکننده های متفاوتی دست به تولید و استخراج گوگرد زدند. از جمله بزرگترین تولیدکنندگان گوگرد واحدهای تصفیه گوگرد از گاز طبیعی در پالایشگاه ها می باشند. در این نوع واحدها بر اساس ماده استخراجی گوگرد به صورت کلوخه بدست می اید. برای استفاده های بعدی آن را به صورت پودر در آسیبهای مخصوص در می آورند. پس از آن بصورت گرانوله نیز تولید می نمایند. این اشکال که موارد استفاده خاص خود را دارد از لحاظ دانن بندی نیز دسته بندی می گردند.

نوع دیگر گوگرد حاصل استخراج از معادن می باشد. این گوگردها حاصل بقایای جانوری یا فعالیتهای آتشفاشانی می باشند. در هردو صورت آن گوگرد معدنی می باشند. اما از لحاظ کاربردی کمی با هم متفاوت می باشند. چرا که مواد حاصله از فعالیت های آتشفشانی از لحاظ عناصر معدنی غنی تر می باشد و بعضاً موجب سوزاندن گیاهان می‌شود. اما گوگردهای معدنی در رده کودهای گوگردی ارگانیک می باشند و باعث افزایش باردهی گیاهان می‌گردد. در این خصوص باتوجه به توضیحات گفته شده عمده تولیدکنندگان گوگرد پالایشگاهها و مناطق گازخیز می باشند. پس از آن نیز معادن واقع در کنار آتشفشانها دارای گوگرد معدنی از نوع آتشفشانی اند. اما گوگرد معدنی زیستی بیشتر در سمنان تولید می شود. از جمله معدن زرکوه، پارس شیمی، پردیس کود و الیسا کود که این زمینه تولید و تخصص خاصی داردند.

ترکیبات کود گوگرد معدنی زرکوه

گوگرد معدنی زرکوه در دو نوع پودری و گرانول در بسته بندی 20 و 25 و 30 کیلویی تولید می‌شود. دانه بندی گوگرد پودری بین 80تا 400 میکرون است. آنالیز تاییدی توسط آزمایشگاه موسسه تحقیقات خاک و آب کشور وزارت جهاد کشاورزی محتویات گوگرد زرکوه را بدین شرح اعلام کرد.

شرح آنالیز :

1) گوگرد8%(محلول) کاملا انحصاری که پس از آبیاری:
الف- باعث تولید اسیدسولفوریک رقیق طبیعی در خاک میگردد.
ب- {باعث خنثی شدن آهک خاک میگردد و آهک خاک را تبدیل به گچ کشاورزی مینماید} (اصلاح خاکهای آهکی)
پ- باعث کاهش PH خاک میگردد.
ت- باعث رفع قلیائیت خاک میگردد
ث- باعث خنثی سازی شوری خاک و تبدیل آن به سولفات سدیم می‌گردد. که پس از آبیاری آبشوئی از اطراف ریشه ها به سفره های زیرزمینی هدایت می‌شود و باعث رفع مسمومیت خاک و ریشه ها می‌شود. بنابراین جذب غذا را مقدور و آسان می‌نماید.
ج- باعث رفع آلودگی خاک به نماتد میگردد.
-و…
2) گوگرد عنصری 12% که از رسوبات باکتری تشکیل گردیده نه از ضایعات نفت و نه از سفره های نفتی
3) گوگرد کل 20% که مجموع از طریق ریشه ها” برگها” شاخه ها و سرشاخه ها به عنوان غذا جذب میگردد.
4) مواد آلی ارگانیکORGANIK MATTERYAL》کارشناسان تغذیه گیاهان و درختان به خوبی واقفند که مواد آلی ارگانیک برای خاک” درختان و گیاهان چه اثرات چشمگیری دارد.

5/5 – (1 امتیاز)

Originally posted 2022-04-13 09:59:55.

5

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما